Masterbeef Creamy Potato (Masterbeef met romige aardappelen)

Masterbeef Creamy Potato (Masterbeef met romige aardappelen)

Masterbeef Creamy Potato (Masterbeef met romige aardappelen)

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

40 minuten.

Ingrediënten

2 tomaten
50 gram boter
250 gram Masterbeef
900 gram aardappelblokjes (voorgekookte)
200 ml koksroom
Faja Lobi masterbeef (roerbakmix)

Bereiden

Kook de Masterbeef 10-15 minuten in ruim water om het te ontzouten; spoel het daarna met koud water goed af en snijdt het in blokjes. Bak de Masterbeef in de boter krokant; schep het uit de pan en laat het uitlekken. Bak de aardappelblokjes in het uitgelekte vet van de Masterbeef rondom bruin, eventueel wat extra boter toevoegen; voeg de Masterbeef, 5 eetlepels masterbeef (roerbakmix), de tomaten en de koksroom toe, het geheel 10 minuten op matig vuur laten sudderen. Variatietip: Gebruik
Kotomisi Cocosmelk in plaats van koksroom. Voeg 150 gram broccoli toe.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus